EVA

Kom ook naar De tafel van EVA!

image

Enthousiast vanwege het succes van het EVA-seminar over flexibele huur vorig jaar presenteert de Eigenarenvereniging Vastgoed Alkmaar:

“De tafel van EVA”

Verschillende tafelgasten zullen in discussie gaan, hun mening spuien, ophemelen en van leer trekken over onder andere de stand van vastgoed in Alkmaar, de regio en Nederland, de komende gemeenteraadverkiezingen, de kwaliteit en aantrekkingskracht van onze stad, bereikbaarheid, veiligheid, en nog veel meer.

Allerlei onderwerpen die ons als eigenaren van commercieel vastgoed en belanghebbenden in Alkmaar raken.

Zeker zijn we al van de komst van Joost Buitenhuis, Property Executive Benelux bij Primark, Rob Zeedijk, Director Real Estate Benelux bij AS Watson (o.a. Kruidvat en Trekpleister) en Ralph van Soomeren, voorzitter raad van bestuur Rabobank Alkmaar e.o.

Presentator zal zijn Ben van der Burg, ex-schaatser, spreker, radio-maker (o.a. BNR Peptalk) en commercieel directeur bij Triple.

Er zit nog een aantal interessante en prikkelende personen in de pijplijn, we houden u op de hoogte!

We nodigen u, en uw eventuele gast(en) van harte uit hierbij aanwezig te zijn.
We stellen het op prijs wanneer u van tevoren mailt of, en met hoeveel personen, u komt. Dat kan hier.

Heeft u een vraag of onderwerp wat in de talkshow besproken zou moeten worden? Laat het ons weten en mail ons op info@evalkmaar.nl

De tafel van EVA vindt plaats op dinsdag 27 februari in de Pleinzaal van Taqa Theater De Vest in Alkmaar. De inloop is vanaf 19:00 uur. Voor alles is gezorgd en de toegang is gratis.

Graag zien we u op dinsdag 27 februari in De Vest!

Met hartelijke groet,

Bestuur EVA