EVA

Welkom

image

U bent eigenaar van een bedrijfspand gelegen in Centrum Alkmaar.

Gefeliciteerd, dit wil namelijk zeggen dat het pand staat in de gefaciliteerde gebieden die bestemd zijn voor winkels, kantoren en wonen. Zorgt u ervoor dat u inspraak hebt bij het vaststellen van maatregelen in deze gebieden. Het lidmaatschap van de Eigenarenvereniging Vastgoed Alkmaar biedt u daartoe de gelegenheid. Wij zijn vertegenwoordigd in Ondernemend Alkmaar en in de Federatie van Ondernemers in het totale centrumgebied. Hierdoor is een continue inspraak gewaarborgd.

Wij hebben specialisten in ons bestuur op het gebied van projectontwikkeling, fiscalisering, gemeentelijke besluitvorming, makelaardij, bankzaken etc.

Velen gingen u voor
Reeds 20 jaar vertegenwoordigen wij het zakelijk onroerend goed tussen de Singels. In het oude centrum verheugen wij ons reeds in een groot aantal leden. Echter, Alkmaar groeit en ook het centrum groeit. Uw onroerend goed is het waard om in deze uitbreiding een goede plaats in te nemen. Dikwijls maakt het onroerend goed een fundament uit van een onderneming. Vaak is ook het onroerend goed een deel van uw toekomstig pensioen. Door een uitermate zuinig beleid brengen wij slechts een lage contributie in rekening. Alle bestuurskosten zijn voor eigen rekening. Informeert u bij ons secretariaat.

Laat ook uw stem horen bij de vergaderingen en in het overleg met de gemeente. Alleen met velen kunnen wij een vuist maken. Word lid!